Vlad Cobzaru a pierdut în semifinalele conferinței Peach Belt

Vlad Cobzaru și Augusta Jaguars au pierdut în penultimul act al playoff-ului Peach Belt Conference, în NCAA. Columbus State a învins cu scorul de 62-57.

Compatriotul nostru a fost titularizat și a bifat 10 minute de joc. El a contribuit cu 2 puncte (1/4 din acțiune), 4 recuperări (una ofensivă) și a pierdut posesia mingii de două ori.

Astfel, Cobzaru încheie sezonul 2016/17 cu 30 meciuri jucate și medii de 4.7 puncte și 2.7 recuperări. El a avut 51% la aruncările din acțiune, respectiv 73% la linia de pedeapsă.

Mai multe informații despre sezonul lui Vlad Cobzaru găsiti AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.