Visit Oradea Streetball 2017 la final

Visit Oradea Streetball 2017 s-a desfășurat în perioada 5-6 august anul curent în Piața Unirii din Oradea. Evenimentul s-a bucurat de participarea unui număr de peste 50 echipe și 200 de jucători.

Pe parcursul celor două zile de competiție, la terenuri au putut fi văzute o sumedenie de personalități din baschetul românesc, fie 5×5 sau 3×3. Vorbim aici despre foști și actuali jucători de baschet din Oradea, dar și despre sportivi din alte orașe. Între participanți au fost echipe din Oradea și împrejurimi, precum Arad, Timișoara, Cluj-Napoca… De asemenea, au fost prezente echipe din București, respectiv formații venite din Serbia.

Toată lumea joaca baschet la Visit Oradea Streetball. Chiar dacă uneori e vorba de baschet unu la unu…

Posted by SPORT ARENA STREETBALL on 5 August 2017

În Piața Unirii s-au amenajat două terenuri și o tribună pentru acest eveniment. Alături de acestea s-a instalat și voia bună în superba locație din centrul istoric al municipiului Oradea. Din cauza ploii, ultimele meciuri ale evenimentului s-au desfășurat la Arena Antonio Alexe.

Pe lângă meciurile propriu zise, desfășurate la categoriile indicate de FIBA – adică Sub 14 ani, Sub 18 ani, Open și Peste 35 ani, masculin și feminin, cei prezenți au participat la tot felul de concursuri special destinate publicului larg. Unele dintre ele au fost special realizate pentru copii, dar altele au fost deschise tuturor, indiferent de vârstă. De asemenea, au fost întreceri individuale, dar și colective.

Alley oop!

Pe teren sau in afara lui, toata lumea se bucură de baschet la Visit Oradea Streetball. Si ca orice sportiv care are nevoie de hidratare, este răsplătit de Gatorade Romania. Competiția organizată cu sprijinul Primăria Oradea și CSM Oradea se încheie în această seară în Piața Unirii.

Posted by SPORT ARENA STREETBALL on 6 August 2017

În cursul serii de sâmbătă (05.08), a fost organizat un eveniment în jurul lui Levi Szijarto și Sandu Lungu, două dintre cele mai importante nume ale sportului orădean.

Categoria open masculin a fost adjudecată de către Dzakovi 3×3, după o finală 100% sârbească, disputată în compania lui Extra Auto Vrbas. Rezultatul final al ultimului a a fost de 21-12 în favoarea echipei din care a făcut parte Djordjo Djordjic, jucător ce a petrecut două sezoane, între 2005 și 2007, alături de CSM Oradea. Este vorba despre primele sezoane ale roș-albaștrilor în primul eșalon baschetbalistic al României.

Džakovi 3×3 este castigatoarea Visit Oradea Streetball 2017. Echipa venita special din Serbia a dominat copios turneul si a castigat cecul in valoare de 5000 RON.

Posted by SPORT ARENA STREETBALL on 6 August 2017

Componența completă a echipei învingătoare: Mladen Simeunovic, Djordjo Djordjic, nemanja Draskovic, Nikola Perkovic.

Din echipa învinsă s-a remarcat un jucător care va face pasul spre liga universitară nord-americană din toamnă. Numele lui este Martin Lakovic, jucător format de Partizan Belgrad.

Echipele învingătoare la celelalte categorii și componența acestora

Open Feminin – Agro Squad (din București). Componența – Sonia Vilcinschi, Alexandra Anghel, Mihaela Chelariu, Alexandra Chițanu.
Sub 18 masculin – Young Buckets (din Arad). Componența – Cristian Mocritchi, Marius Iliescu, Raul Rusu.
Sub 18 feminin – Wildcats (din Arad). Componența – Diana Spinean, Ariana Kelemen, Patricia Gadarici, Paula Alexandra Popa.
Sub 14 masculin – Dream Team (din Oradea). Componența – Vlad Marinău, George Vicaș și George Usca.
Sub 14 feminin – Salonta. Componența – Ștefania Tanasz, Denisa Curpaș, Krisztina Danicska, Andra Jurca.
Peste 35 masculin – Lazy Me (din Oradea). Componența – Norbert Szilbereisz, Csaba Kiss, Istvan Jakab, Arpad Zsolt Szanto.

Posted by SPORT ARENA STREETBALL on 6 August 2017

Evenimentul a fost organizat de Sport Arena Streetball și a fost ultima etapă din cadrul circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2017. Turneul final al acestui eveniment se va desfășura peste două săptămâni, la București. Înainte de acesta, tot în capitală, dar în Piața Universității, se va desfășura Challenger-ul FIBA 3×3, eveniment extrem de important organizat de Sport Arena Streetball.

Visit Oradea Streetball 2017 a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea și CSM Oradea. Sponsori ai evenimentului au fost Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Ursus Cooler, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas și Kiss FM, iar sponsor local a fost producătorul de echipament sportiv Bellotto.

Galerie foto

Posted by Visit Oradea on 6 August 2017

Foto: Sport Arena Streetball și Visit Oradea (facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.