Vîrnă, Kuti, Nicolescu și Cațe s-au alăturat naționalei de seniori

Patru componenți ai echipei naționale U20 masculin a României care a câștigat Campionatul European Divizia B 2017 de la Oradea au fost cooptați în lotul de seniori al României care continuă pegătirile pentru EuroBasket 2017. Aceștia au făcut joncțiunea cu echipa antrenată de Marcel Țenter și sunt disponibili să participe la jocurile cu Israel, programate a se desfășura la finele acestei săptămâni, la București.

Cei patru sunt Radu Vîrnă, Nandor Kuti, Bobe Nicolescu și Emi Cațe.

Aceștia s-au alăturat următorilor jucători: Vlad Moldoveanu, Andrei Mandache, Jordan Watson, Alexandru Olah, Catalin Baciu, Octavian Popa-Calota, Rolland Torok, Bogdan Tibirna, Titus Nicoara, Catalin Petrisor, Adrian Gutoaia, Radu Paliciuc, Iulian Orbeanu și Adrian Tudor.

Site-ul frbaschet.ro a dezvăluit componența lotului cu care vine Israelul la București. Acesta este alcătuit din următorii: Omri Casspi, Yotam Halperin, Lior Eliyahu, Elishay Kadir, Alexey Chubrevich, Gal Mekel, Richard Howell, Yogev Ohayon, Bar Timor, Shawn Dawson, Oz Blayzer, Amit Shimon, Idan Zalmanson și Guy Pnini.

De notat că Israel va găzdui o altă grupă din cadrul primei faze a EuroBasket 2017.

Vineri si duminica, va asteptam la Arena de #Baschet din Bucuresti, Bd. Basarabia 39, pentru a ne sustine la meciurile de pregatire contra nationalei Israelului!

Posted by Echipa națională de baschet masculin a României on 26 Iulie 2017

Programul celor două meciuri:

  • Vineri (28.07), ora 20.30
  • Duminică (30.07), ora 20.00

Ambele partide se dispută la Arena de Baschet. Accesul este liber în limita locurilor disponibile, conform condițiilor de securitate.

TVR HD va transmite în direct ambele partide.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.