Viorel Mocanu, stabilit în Canada, vorbește despre propria viață

Viorel Mocanu, fost jucător în Liga Națională de baschet masculin, retras din activitate, s-a stabilit în Canada. Acesta a vorbit despre propria viață în cadrul emisiunii Nasul TV Canada.

Născut pe 18 aprilie 1977, înalt de 2.05 metri, Viorel Mocanu este originar din Constanța, iar de-a lungul carierei a juat pentru West Petrom Arad, Dinamo București, U-Mobitelco Cluj-Napoca, CSU Sibiu, CS Otopeni, Energia Târgu Jiu, respectiv SCM U Craiova.

Mocanu a vorbit despre relația cu Rareș Apostol și Marcel Lepădat, alți foști jucători din LNBM, stabiliți la rândul lor în Canada. De asemenea, el a remarcat faptul că fiul său practică scrima, fiind antrenat în Canada de un antrenor român. A vorbit despre influența avută de fratele său, Ionuț, asupra deciziei de a alege baschetul în detrimentul altor discipline sportive.

Mai multe puteți descoperi despe Viorel Mocanu urmărind imaginile video de mai sus.

Video: Nasul TV Canada (YouTube)

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Viorel Mocanu, stabilit în Canada, vorbește despre propria viață

  • A vorbit deasemeni despre relatia cu Claudiu Muntean, si el un invitat al emisiunii de la Nasul TV Canada, un alt mare jucator de basketball al Romaniei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.