VIDEO. Giordan Watson lovește din nou în ultima secundă

Usak Sportif a învins Besiktas Istanbul, scor 66-64, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al campionatului Turciei. Meciul a fost decis în penultima secundă de joc, de acțiunea individuală a lui Giordan Watson.

Americanul a luat mingea după repunere și a atacat coșul pentru a o trimite în coș. Watson a pătruns în dribling și a pus mingea foarte sus în panou, evitând două mâini ridicate deasupra lui Watson pentru a bloca mingea din drumul ei spre coș.

Iată reușita:

https://www.youtube.com/watch?v=alT4g4wdGFo

De notat că Watson a avut mai multe acțiuni similare pe final de meci. În sezonul precedent Giordan a avut o reușită decisivă în Italia, la meciul cu Brindisi, respectiv în Turcia, în finala mică a EuroChallenge.

Watson a avut 36 minut de joc. El a totalizat 3/12 la două puncte, 2/5 de pe semicerc și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. A adăugat 8 pase decisive și o recuprare cu trei posesii pierdute pentru 6 la eficiență. Giordan a fost liderul lui Usak la puncte și pase decisive.

Fostul conducător de joc al Energiei Târgu-Jiu are opt meciuri jucate în liga din Turcia. El are medii statistice de 11.0 puncte, 4.4 pase decisive, 2.6 recuperări, 0.6 intercepții și 9.1 la eficiență în 29.3 minute pe partidă. El are 41% la două puncte, 29% la trei puncte și 78% la linia de pedeapsă.

Pe lângă faptul că a învins un nume celebru al sportului din Turcia, Giordan Watson se poate lăuda că a învins echipa unui fost finalist de Euroligă. Este vorba despre Tremmell Darden, jucător ce a disputat finala Euroligii atât alături de Real Madrid, cât și alături de Olympiacos Pireu.

Usak Sportif are 6-2 la general și se numără printre echipele cu cele mai puține înfrângeri în actuala ediție de campionat din țara Semilunei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.