VIDEO. Cele mai spectaculoase realizări ale României la EuroBasket 2017

România a oferit câteva momente de spectacol la EuroBasket 2017. Adversarii au avut în componență jucători și antrenori celebri. Vorbim despre legende ale sportului atât pe parchet, cât și pe banca tehnică, fie în funcția de antrenor principal ori ca membru al delegației oficiale, însă și tricolorii au reușit să se facă remarcați.

Fără îndoială, Spania, Croația, Muntenegru, Ungaria și Cehia au demonstrat pe parchet că au fost mai bune decât România. Atât individual, cât și colectiv.

Nu are rost să comentăm prea mult pe marginea acestui lucru. Tot ce putem să facem este să admitem acest lucru și să ne punem pe treabă, să ne apropiem din punct de vedere valoric de aceste echipe și de cele cu care compatrioții noștri se vor duela în calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

Totuși, România a avut momente de strălucire în joc. Câteva dintre cele mai reușite faze colective ale comptrioților noștri, finalizate cu rezultat pe tabela de marcaj, pot fi revăzute în imaginile alăturare.

Secunda 47, meciul cu Croația

Secunda 12, meciul cu Spania

Secunda 57, meciul cu Ungaria

Secunda 52, meciul cu Muntenegru

Sursă video: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.