VIDEO. Bogdan Bogdanovic aduce Cupa Turciei lui Fenerbahce Istanbul

Fenerbahce Istanbul a câștigat Cupa Turciei la baschet masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Zeljko Obradovic a câștigat acest trofeu grație unui coș de trei puncte reușit de Bogdan Bogdanovic cu două secunde înainte de finalul partidei.

Galben-albaștrii au întâlnit în finală pe Darussafaka Dogus. Rezultatul final a fost de 67-65, stabilit de Bogdanovic cu o aruncare de trei puncte precedată de o fază de apărare modestă a adversarului. Luigi Datome a făcut o repunere cu o pasă prea simplă, necontestată de nimeni. Mingea a ajuns la Bogdanovic, care s-a eliberat de adversar cu o fentă de aruncare, după care a trimis mingea în coș pentru a consfinți victoria lui Fener.

Iată reușita:

https://www.youtube.com/watch?v=6hhuBWhP-nc

Bogdanovic a fost MVP-ul finalei cu 21 puncte, incluzând patru reușite din spatele semicercului. El a fost secondat de Jan Vesely, autor a 14 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. În replică, Manuchar Markoishvili a avut 16 puncte, iar Scottie Wilbekin a adăugat 15 puncte, incluzând o reușită prin care a adus pe Darussafaka în avantaj, scor 65-64.

Acesta este cel de-al 5-lea trofeu de cupă pentru Fenerbahce, însă primul sub comanda lui Zeljko Obradovic. Este un nou trofeu pentru legendarul tehnician, unul ce lipsea din colecția specialistului originar din Cacak. În schimb, Darussafaka suferă a 2-a înfrângere în finala cupei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.