VIDEO. 149 puncte marcate, 19 coșuri de trei puncte și 47 pase decisive pentru Golden State într-un singur meci!

Golden State Warriors au spulberat pe Los Angeles Lakers, scor 149-106, în cea de-a 2-a confruntare directă din acest sezon. Prima a fost adjudecată de către noua echipă a lui Luke Walton, cel care a preluat funcția de antrenor principal la Lakers, venind tocmai de pe banca lui Warriors, unde a fost asistentul lui Steve Kerr și înlocuitorul acestuia la începutul sezonului precedent.

Pe lângă numărul impresionant de puncte marcate, Warriors s-au evidențiat prin faptul că au stabilit un nou record de pase decisive într-un singur meci susținut de această franciză în NBA. Este vorba despre 47 pase decisive.

În plus, Golden State a avut 19/36 la aruncările de trei puncte, pentru un procentaj de 53%. Ei au terminat cu 62% la aruncările din acțiune.

Stephen Curry a avut 31 puncte, 9 pase decisive, Kevin Durant a adăugat 28 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Klay Thompson a încheiat cu 26 puncte, iar Ian Clark a izbutit 21 puncte (5/5 la trei puncte) în 18 minute de joc.

Golden State are o serie activă de nouă victorii consecutive și un bilanț general de 13-2. Warriors se situează pe locul al 2-lea în Conferința Vest, între Los Angeles Clippers (14-2) și San Antonio Spurs (12-3).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.