Victorii pentru Golden State și Houston în deschiderea playoff-ului NBA

Golden State Warriors și Houston Rockets au deschis playoff-ul NBA cu victorii pe teren propriu. Modul de desfășurare al jocurilor celor două a fost semnificativ diferit.

Californienii au învins Portland TrailBlazers cu scorul de 121-109. Jocul a fost decis în secvența decisivă, pe parcursul căreia s-a consemnat un parțial de 33-21 în favoarea lui Warriors. Jocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului în primele 36 minute de joc. Gazdele s-au desprins la două posesii în primu act, dar Blazers au anulat deficitul până la pauză. Astfel, la jumătatea meciului, dar și la intrarea în secvența decisivă tabela de marcaj indica egalitatea.

Kevin Durant a totalizat 32 puncte, 10 recuperări, Stephen Curry a adăugat 29 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Draymond Green a contabilizat 19 puncte, 12 recuperări, 9 pase decisive, 5 capace și 2 intercepții, iar Klay Thompson a reușit 15 puncte pentru Golden State. CJ McCollum a reușit 41 puncte, 8 recuperări, iar Damian Lillard a adăugat 34 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive pentru Portland.

Rockets au învins pe Oklahoma City Thunder, scor 118-87, în Meciul 1 al acestei serii. Partida a avut o primă repriză mai echilibrată, dar Houston s-a desprins decisiv în secvența a 3-a. În repriza secundă s-a consemnat un parțial de 59-33! La jumătatea partidei, texanii conducea cu scorul de 59-54. Așadar, ofensiva lui Houston a funcționt în aceleași coordonate pe tot parcursul meciului.

James Harden a reușit 37 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări și 3 intercepții, Patrick Beverley a adăugat 21 puncte, 10 recuperări, Nene Hilrio a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări, iar Clint Capela a reușit 14 puncte, 7 recuperări pentru învingători. În replică, Russell Westbrook a reușit 22 puncte, 11 recuperări, 7 pase decisive, Andre Roberson a adăugat 18 puncte, 7 recuperări, 3 capace, iar Jerami Grant a terminat cu 10 puncte, 5 recuperări pentru OKC.

Video: NBA (YouTube)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.