Victorii pentru gazde în ziua a 2-a din playoff-ul NBA

Ziua a 2-a din playoff-ul NBA a consemnat victorii pe linie pentru favorite. Acestea și-a apărat avantajul terenului propriu, majoritatea bifând victorii categorice.

Cleveland Cavaliers au depășit pe Detroit Pistons cu scorul de 106-101. A fost primul meci al zilei de duminică, fiind și cel mai echilibrat dintre ele. Cavs s-au impus în sfertul decisiv, atunci când s-a consemnat un parțial de 30-23 în favoarea gazdelor. Detroit a câștigat prima repriză cu scorul de 58-53, însă Cleveland a replicat în repriza secundă.

kyrie

Tridentul LeBron – Irving – Love a contabilizat 81 puncte, 24 recuperări și 18 pase decisive în cadrul acestui meci. Principalul marcator al partidei a fost Kyrie Irving, autor a 31 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. Lebron James a avut 11 pase decisive, iar Kevin Love a terminat cu 13 recuperări. Kentavious Caldwell-Pope a avut 21 puncte, Marcus Morris a adăugat 20 puncte, 5 pase decisive, iar Reggie Jackson a terminat cu 17 ouncte și 7 pase decisive pentru Pistons.

Într-un alt meci din cadrul Conferinței Est, Miami Heat a surclasat pe Charlotte Hornets, scor 123-91. Luol Deng a avut 31 puncte, 7 recuperări, iar Hasan Whiteside a totalizat 21 puncte, 11 recuperări și 3 capace pentru învingători. Replica a venit de la Nicolas Batum, autor a 23 puncte.

San Antonio Spurs nu au lăsat nicio speranță lui Memphis Grizzlies în drum spre 106-74 în Meciul 1 al seriei din Conferința Vest. Partida a fost controlată de texani, aceștia câștigând fiecare sfert în condițiile în care Gregg Popovich a reușit să-și rotească întreg efectivul. Kawhi Leonard a avut 20 puncte, iar LaMarcus Ladridge a adăugat 17 pentru învingători. În replică, Vince Carter a totalizat 16 puncte pentru Memphis.

În fine, LA Clippers au învins Portland Trailblazers, scor 115-95. Meciul a fost la discreția californienilor, aceștia impunându-se în fiecare sfert.Chris Paul a avut 28 puncte, 11 pase decisive și 6 recuperări, iar Blake Griffin și DeAndre Jordan au adăugat câte un double-double fiecare. Damian Lillard a replicat cu 21 puncte și 8 pase decisive.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.