Victorii convingătoare pentru Golden State și Washington

Golden State Warriors s-au desprins la 2-0 în seria cu Utah Jazz, din semifinalele Conferinței Vest. Jocul a fost controlat de californieni, care s-au desprins la 18 lungimi din primul sfert și nu au privit înapoi până la final. Rezultatul partidei a fost de 115-104.

Kevin Durant a totalizat 25 puncte (fără reușită de pe semicerc, cu 13/15 la linia de pedeapsă), 11 recuperări, 7 pase decisive, Stephen Curry a adăugat 23 puncte, 7 pase decisive, iar Draymond Green a terminat cu 21 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și 4 intercepții pentru învingători pentru Warriors. În replică, Gordon Hayward a reușit 33 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive pentru Utah.

Foto: NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)

Steve Kerr a absentat și de această dată și e puțin probabil ca el să mai revină în acest sezon pe banca lui Golden State.

Seria se mută în Salt Lake City. Meciurile 3 și 4 se vor desfășura pe terenul lui Jazz.

Washington Wizards au spulberat pe Boston Celtics, scor 116-89, în Meciul 3 al seriei pe care aceste formații o dispută în semifinalele Conferinței Est. Partida a fost controlată de echipa din capitala SUA, care s-a desprins la 39-17 din primul sfert.

John Wall a totalizat 24 punte, 8 pase decisive, 3 intercepții, Otto Porter Jr și Bogdan Bodanovic au adăugat câte 19 puncte, iar Marcin Gortat a terminat cu 13 puncte, 16 recuperări pentru Wizards. Al Horford a replicat cu 16 puncte pntru Celtics.

Scorul general a devenit 2-1 pentru Boston. Meciul 4 se dispută tot în Washington.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.