Victorii pentru Bayern Munchen și Energia Trento în prima manșă a sferturilor de finală din EuroCup

Bayern Munchen și Energia Trento au construit avantaje de zece puncte în prima manșă a sferturilor de finală din cadrul ediției 2015/16 în EuroCup. Ambele au învins în jocurile susținute pe teren propriu.

Bayern Munchen a depășit pe Galatasaray OdeaBank Istanbul. Rezultatul final a fost de 99-89. Deon Thompson a avut 20 puncte, 9 recuperări, Dusko Savanovic a adăugat 19 puncte, iar Alex Renfroe a bifat 17 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Vladimir Micov a avut 22 puncte, iar Stephane Lasme a bifat 18 puncte și 6 recuperări pentru Galata.

trento

În schimb, Energia Trento s-a impus cu scorul de 83-73, în fața echipei EA7 Milano. Desprinderea gazdelor s-a consemnat în sfertul al 3-lea, pe fondul unui parțial de 21-12. Giuseppe Poeta a avut 20 puncte, Davide Pascolo a adăugat 19 puncte, 9 recuperări, iar Julian Wright a bifat 13 puncte și 10 recuperări pentru învingători. În replică, Mantas Kalnietis a totalizat 16 puncte, 7 pase decisive, iar Milan Macvan a reușit 14 puncte, 6 recuperări.

Ambele meciuri au fost transmise la EuroSport 2.

Manșa a 2-a în ambele confruntări se dispută săptămâna viitoare.

În cursul serii de miercuri (16.03) sunt programate celelalte două jocuri din sferturile de finală ale EuroCup. Programul jocurilor:

Ora 18:45, Nizhny Novgorod vs Strasbourg IG
Ora 20:15, Stelmet Zielona Gora vs Gran Canaria

Ambele meciuri vor fi transmise în direct la EuroSport 2.

Foto: aquillabasket.it

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.