Victorii în amicalele de duminică (20.08) pentru Spania, Muntenegru și Ungaria

Duminică (20.08) s-au desfășurat alte jocuri de pregătire pentru EuroBasket 2017. Trei dintre oponenții României au evoluat în cursul acestei zile, fiecare reușind să se impună.

Spania a depășit Venezuela, scor 90-62. Jocul a fost decis în reprize secundă. La jumătateapartidei scorul a fost de 42-36 în favoarea campionilor în exercițiu ai Europei. Pau Gasol avut 21 puncte, iar Marc Gasol a contribuit cu 16 puncte.

Muntenegru a terminat turneul din Franța cu o victorie. Echipa lui Bogdan Tanjevic a depășit Belgia, scor 78-64. Nikola Vucevic a reușit 17 puncte, 9 recuperări, iar Nikola Ivanovic a încheiat cu 16 puncte pentru ex-iugoslavi. În replică, Sam Van Rossom a reușit 14 puncte pentru Belgia.

Ungaria a învins Islanda și a 2-a oară. Scorul final al partidei de duminică (20.08) a fost de 82-67. David Vojvoda a totalizat 17 puncte, iar Rosco Allen a reușit 15 punte, 10 recuperări. În replică, Bjorn Bjornsson a termina cu 14 puncte pentru islandezi.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.