Victorie pentru Vlad Moldoveanu la primul meci în uniforma lui Buyukcekmece

Vlad Moldoveanu a susținut primul său meci de pregătire în uniforma echipei Demir Insaat Buyukcekmece. Noua sa echipă a câștigat meciul cu Muratbey Usak Sportif, scor 76-67.

Sportivul în vârstă de 29 ani a efectuat analizele medicale în cursul zilei de vineri (08.09), pentru ca două zile mai târziu să susțină primul joc alături de noii săi colegi de echipă. El a avut 13 puncte și 4 recuperări în partida amintită.

Moldoveanu a totalizat 20 minute de joc, perioadă în care a contribuit cu 5/6 la aruncările din acțiune. Potrivit paginii sale de facebook, Buyukcekmece a recuperat un deficit de 16 lungimi pentru a se impune.

Vlad Moldoveanu started off his run with Demir Insaat Buyukcekmece with a bang. 13 points, 4 rebounds in roughly 20…

Posted by Vlad Moldoveanu on 10 Septembrie 2017

Reamintim faptul că Vlad Moldoveanu a jucat pentru echipa națională a României în primele patru meciuri din Grupa C la EuroBasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.