Victorie pentru Vlad Moldoveanu în prima manșă din turul 2 al FIBA Europe Cup 2017/18

Demir Insaat Buyukcekmece a obținut o victorie la nouă puncte diferență în prima manșă a dublei cu Tartu Rock, în cel de-al 2-lea tur preliminar din FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Formația la care evoluează Vlad Moldoveanu s-a impus cu scorul de 87-78.

Condusă cu nouă puncte la capătul primei secvențe, diferență menținută la jumătatea confruntării, echipa lui Vlad a reușit un parțial de 23-11 în cel de-al 3-lea sfert pentru a trece la conducere. Buyukcekmece a reușit un parțial de 21-15 în secvența decisivă pentru a obține un avantaj destul de important în perspectiva manșei a 2-a.

În 26 minute de joc, Moldoveanu a totalizat 10 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție pentru 14 la eficiență și 6 la +/-.

Returul se dispută peste o săptămână, în Estonia.

Foto: fiba.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.