Victorie pentru Ungaria, eșec la scor pentru Muntenegru

Franța a spulberat Muntenegru, scor 100-70, în cadrul unui turneu internațional de pregătire. Patida s-a desfășurat sâmbătă (19.08).

A fost meciul cu numărul 150 în echipa națională pentru Nando De Colo. El a avut 24 puncte, fiind secondat de către Vincent Poirier, autor a 13 puncte. În replică, Tyrese Rice a reușit 14 puncte, iar Bojan Dubljevic a adăugat 11 pentru Muntenegru.

Ungaria a depășit Islanda, scor 81-66, în primul joc din cdrul dublei pe care aceste formații o susțin la Szekesfehervar la finele acestei săptămâni. Maghiarii au fost lipsiți în continuare de Adam Hanga (care așteaptă oficializarea mutării la Barcelona) și DeAndre Kane (jucătorul lui Maccabi Tel-Aviv, care ar urma să evolueze sub formă de naturalizat).

David Vojvoda a totalizat 17 puncte, iar Rosco Allen a termint cu 15 puncte pentru învingători. De cealaltă parte Martin Hermannson a totalizat 13 puncte.

De notat că Rosco Allen s-a născut în Ungaria, astfel încât el nu este considerat naturalizat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.