Victorie pentru Gabriela Mărginean

Debut cu dreptul pentru Abdullah Gul University și Gabriela Mărginean în sezonul regulat al campionatului din Turcia la baschet feminin. Sportiva originară din Cluj a avut o contribuție consistentă în succesul repurtat asupra lui Botas, în prima etapă din liga de baschet feminin a Semilunei. Rezultatul final a fost de 75-53.

Partida a fost la discreția gazdelor. Acestea s-a desprins pe parcursul primei secvențe la 13 lungimi, pentru ca la jumătatea confruntării tabela de marcaj să indice scorul de 41-24. În repriza a 2-a diferența nu a mai crescut atât de mult, dar ea a trecut de 20 de puncte.

În 23 minute de joc, Gabi a avut 5/9 la aruncările de două puncte și 2/3 la cele din spatele semicercului. Ea a irosit cele două aruncări libere acordate, însă a terminat cu un total de 16 puncte. Mărginean a adăugat 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și patru posesii pierdute pentru un coeficient de 14 la eficiență. De notat că românca a fost principala marcatoare a echipei din Kayseri în acest meci.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.