Victorie pentru Claudia Pop în Spania

Gernika Bizkaia a repurtat o nouă victorie în deplasare în primul eșalon baschetbalistic feminin al Spaniei. Echipa Claudiei Pop s-a impus pe terenul formației Campus Promete cu scorul de 68-51.

Titularizată din nou în angrenajul Gernikăi, Claudia a petrecut 33 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 5 puncte (2/6 din acțiune), 4 recuperări și o pasă decisivă cu o posesie pierdută pentru 3 la eficiență. Românca are medii stagionale de 11.8 puncte, 4.2 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.2 intercepții cu 1.8 posesii pierdute în 30 minute pe meci.

Bernice Mosby a avut 25 puncte, 10 recuperări, iar Rachel Vanderwal a avut 16 puncte pentru formația învingătoare. De cealaltă parte, La Nedra Brown a avut 17 puncte.

După șase etape în Liga Femenina, Gernika Bizkaia are cinci victorii și o înfrângere situându-se pe locul al 2-lea în clasamentul la zi.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.