O victorie cu double-double și o înfrângere cu 21 puncte marcate pentru Alex Olah

Alex Olah a avut două prestații remarcabile pe parcursul săptămânii recent încheiate. Echipa sa, Belfius Mons Hainaut a obținut o victorie și a pierdut un meci, ambele contând pentru sezonul regulat al ligii profesioniste din Belgia.

În 23 minute de joc, Olah a avut 21 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și un capac pentru un coeficient de 20 la eficiență în meciul pierdut, scor 89-92, miercuri (15.03), pe terenul echipei Okapi Aalstar.

Compatriotul nostru a bifat 16 minute pe parchet și a totalizat 14 puncte, 10 recuperări pentru 11 la eficiență în jocul câștigat, scor 93-86, în compania lui Liege Basket, meci desfășurat sâmbătă (18.03).

Pivotul timișorean, înalt de 2.13 metri și în vârstă de 23 ani, are medii stagionale de 10.7 puncte, 5.0 recuperări și 1.2 pase decisive în campionatul Belgiei. Olah a jucat în toate meciurile echipei sale din acest sezon și a fost titularizat în 18 dintre ele.

Belfius Mons Hainaut are un bilanț general de 10-15 și se situează pe locul al 8-lea din totalul de zece poziții în liga belgiană.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.