Jan Vesely continuă alături de Fenerbahce Istanbul

Jan Vesely va juca pentru Fenerbahce Istanbul și în sezonul 2017/18. Cehul și-a exercitat dreptul de a activa clauza din contract care ăi permite să joace pentru campioana Europei și în următoarea stagiune.

Vesely, jucător pe care vom avea oportunitatea să-l urmărim jucând la Sala Polivalentă Cluj-Napoca în cadrul EuroBasket 2017, a refuzat mai multe oferte din NBA. Anunțul continuării alături de Fener a fost făcut de către agentul jucătorului, Alexander Raskovic, cel care este și agentul lui Zeljko Obradovic, antrenorul turcilor.

În sezonul 2016/17, cel care a adus primul trofeu de Euroligă din istoria lui Fenerbahce Istanbul, sportivul originar din Cehia a avut medii statistice de 9.6 puncte și 4.5 recuperări în 24 minute pe partidă.

Acesta va fi cel de-al 4-lea sezon al lui Vesely alături de Fener. El s-a alăturat acestei echipe în vara anului 2014.

Cariera lui Jan a demarat alături de Geoplin Slovan, unde a jucat în sezonul 2007/08. El a trecut apoi la Partizan Belgrad, unde a jucat până în 2011. Vesely a trecut apoi în NBA, unde a petrecut trei sezoane, alături de Washington Wizards și Denver Nuggets.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.