Venezia trece la conducere în finala campionatului din Italia

Umana Reyer Venezia a trecut la conducere în finala campionatului din Italia. Formația antrenată de Walter de Rafaele a învins în Meciul 3 al seriei cu Energia Trento, în deplasare. Rezultatul final a fost de 73-67.

Jocul a avut parte de mai multe schimbări de situație pe tabela de marcaj. Venezia a câștigat primul sfert, scor 20-15, pentru ca Trento să încheie repriza la conducere, scor 38-33.

Repriza secundă a fost controlată de către oaspeți. Aceștia au revenit la conducere pe fondul unui parțial de 23-15, pentru ca în secvența decisivă Venezia să-și conserve avantajul cu un nivel defensiv foarte bun.

FOTO CIAMILLO

MarQuez Haynes a totalizat 14 puncte, Julyan Stone a adăugat 13 puncte, 5 recuperri, iar Benjamin Ortner a terminat cu 10 puncte pentru învingători. În replică, Aaron Craft a reușit 14 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Forray Toto a terminat cu 14 puncte pentru Trento.

Scorul general a devenit 2-1 în favoarea Veneziei. Fiecare echipă a câștigat câte un meci în deplasare, fostul adversar al CSM CSU Oradea în Basketball Champions League câștigând și un meci pe teren propriu.

Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Următoarea confruntare se dispută tot la Trento.

Foto: www.legabasket.it

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.