Venezia revine miraculos, se apropie la o victorie de titlu în Italia

Umana Reyer Venezia este la o singură victorie de titlul de campioană a Italiei. Echipa antrenată de Walter de Rafaele a depășit pe Energia Trento, scor 65-63, pe o revenire miraculoasă în Meciul 5 al ultimului act din Lega Basket Serie A.

Trento conducea cu scorul de 61-52, cu cinci minute înainte de finalul partidei. Michael Bramos a transformat o aruncare de trei puncte în ultimele momente de joc pentru a completa un parțial de 13-2, cu care fostul oponent al lui CSM CSU Oradea s-a impus la limită.

Formația vizitatoare a fost în permanență la conducere. Trento s-a desprins la 38-28 după 20 minute de joc. Diferența s-a menținut constant, scorul cu zece minute înainte de final era de 52-44, iar cu cinci minute pe timpul de joc avantajul oaspeților era de nouă lungimi.

MarQuez Haynes a totalizat 13 puncte, iar Tyrus McGee a terminat cu 11 pentru învingători. În replică, Dustin Hogue a terminat cu 17 puncte.

Scorul general a devenit de 3-2 pentru Venezia. Meciul 6 este găzduit la Trento. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.