Venezia a anunțat prelungirea contractului pentru antrenorul De Rafaele

Umana Reyer Venezia a anunțat prelungirea contratului pentru antrenorul Walter De Rafaele. Acesta se află la primul sezon în postura de antrenor principal.

El a preluat funcția de la celebrul Carlo Recalcati, sub comanda căruia a activat ca secund. De Rafaele a ghidat Venezia spre calificarea la Final Four-ul Basketball Champion League, acolo unde a obținut locul 4.

De asemenea, Venezia este calificată în semifinalele campionatului Italiei, după ce s-a clasat pe locul al 2-lea la încheierea sezonului regulat. În Cupa Italiei, formația amintită a avansat până în sferturile de finală ale competiției.

În semifinalele Lega Basket Serie A, Venezia se duelează cu Sidigas Avellino. Ambele au reprezentat Italia în BasketballCL în sezonul precedent.

De Rafaele a semnat un contract cu calabilitate pentru următoarele trei sezoane cu Venezia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.