Vassilis Spanoulis este MVP-ul Meciului 5 în playoff-ul Euroligii

Vassilis Spanoulis a fost desemnat MVP al Meciului 5 din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2017. Grecul a condus-o pe Olympiacos Pireu spre victorie, scor 87-78, în jocul decisiv al seriei cu Anadolu Efes Istanbul.

„Billy” a avut o prestație colosală. El a totalizat 22 puncte, 6 pase decisive și o intercepție cu 4 posesii pierdute în 33 minute de joc. Spanoulis a terminat meciul cu 22 la eficiență. De notat că jucătorul în vârstă de 35 ani a fost faultat de zece ori și a bifat 11 vizite la linia de pedeapsă.

O prestație demnă de o legendă a baschetului european în cel mai important meci al sezonului pentru el, echipa sa și unul dintre cele mai importante ale întregii competiții până la această oră.

Seria de playoff a fost câștigată de Olympiacos cu scorul general de 3-2.

În cele cinci partide, Spanoulis a dat timpul înapoi. El a bifat medii de 17.0 puncte, 6.0 pase decisive, 1.2 recuperări și 1.0 intercepții pentru 17.2 la eficiență. A marcat 17 coșuri de trei puncte cu procentaj de 45% la acest procedeu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.