Uros Lucic a semnat în Ungaria

Uros Lucic este noul jucător al lui Jászberény KSE, locul 12 în ultima ediție de campionat din Ungaria. În vârstă de 34 ani, baschetbalistul originar din Serbia a evoluat ultima dată pentru CSM CSU Oradea.

Multiplu campion al Sloveniei și Macedoniei, Lucic a ajutat pe CSM CSU Oradea să câștige titlul de campioană a României în 2016. El a revenit la formația bihoreană pe parcursul sezonului 2016/17.

Potrivit site-ului oficial al formației din Jaszbereny, Uros Lucic este primul străin din lotul de jucători al echipei pentru sezonul competițional 2017/18. Antrenorul echipei este Nikola Lazic.

Lucic se află la primul angajament în Ungaria. De notat că fratele acestui jucător, Vladimir, evoluează pentru naționala Serbiei la EuroBasket 2017.

Uros Lucic este primul străin care s-a despărțit de CSM Oradea la finele sezonului trecut care își găsește angajament. Will Franklin s-a retras, în vreme ce Sean Barnette și Sean Denison sunt în căutarea unei echipe pentru stagiunea 2017/18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.