Unul dintre cei mai mari antrenori de baschet adaptat vine în România!

15 martie 2016

Unul dintre cei mai renumiți antrenori europeni de baschet adaptat, Haj Bhania, antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii, campioană europeană, vine în România, acceptând invitația echipei ASP Oradea de a conduce Clinicul Internațional de baschet adaptat pentru antrenori și jucători.

Clinicul se va desfășura la Oradea, în perioada 14-17 aprilie 2016 și este organizat de ASP Oradea în parteneriat cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Geografie, Turism și Sport, fiind susținut de FAN Courier.

bahia

Haj Bhania antrenează de peste 16 ani în Marea Britanie, deținând poziții de antrenor de la echipe de juniori până la cele de seniori, fiind și o perioadă de timp managerul programului de performanță în baschetul adaptat. Este implicat, de asemenea, în cursuri de perfecționare pentru antrenori de baschet în fotoliu rulant.

Haj Bhania va fi pentru a două oară oaspete de onoare la Oradea, după ce în 2009 a asistat la ediția de atunci a TIBFR ‘Maria’ în calitate de observator al federației europene, IWBF Europe.

Actualizare – 31 martie 2016

Evenimentul este intitulat „Aspecte metodice si bio-medicale ale pregatirii jucatorilor si echipei de baschet in fotoliu rulant”. Alături de reputatul antrenor amintit, la clinic vor participa sub formă de lectori Ioan Feflea și Alexander Lang.

Programul clinicului de la Oradea:

Vineri 15 aprilie 2016
10:00-12:00 – sala de clasa – rolul antrenorului, sanatate si siguranta, metode de antrenament
15:00-16:30 – sala de sport – formare abilitati individuale
17:00-18:30 – sala de sport – formare abilitati cu echipa

Sambata 16 aprilie 2016
10:30-12:00 – sala de clasa sau sala de sport – fitness, nutritie, odihna si recuperare
15:00-16:30 – sala de sport – 2v2/3v3/5v5
17:00-18:30 – sala de sport – jocul de baschet, antrenamentul

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Unul dintre cei mai mari antrenori de baschet adaptat vine în România!

  • Felicitări pentru articol! Este o surpriza placuta sa avem articole cu si despre sportul practicat de persoanele cu dizabilitati.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.