Unul dintre cei mai mari antrenori de baschet adaptat revine in Romania!

Aducem oameni minunati, iar experienta lor in sport o livram celor aflati la inceput de drum. Cu sustinerea FAN Courier, ASP Oradea va organiza, in perioada 20-23 aprilie 2017, Clinicul International de baschet in fotoliu rulant.

Cu aceasta ocazie la Oradea va fi prezent Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat, antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii, Campioana europeana si medaliata cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio care vine pentru a doua oara in Romania, la invitatia echipei ASP Oradea pentru a conduce Clinicul International de baschet adaptat pentru antrenori si jucatori.

La eveniment vor lua parte jucatori si antrenori de baschet in fotoliu rulant din Germania si Albania. Partener este Universitatea din Oradea – Departamentul de Educatie Fizica, Sport si Kinetoterapie.

FAN Courier sustine performanta fiind si de aceasta data alaturi de sportivii si antrenorii prezenti la acest eveniment international.

Haj Bhania antrenează de peste 16 ani în Marea Britanie, deținand poziții de antrenor de la echipe de juniori  pana la cele de seniori, fiind și o perioada de timp managerul programului de performanță in baschetul adaptat. Este implicat, de asemenea, in cursuri de perfectionare pentru antrenori de baschet in fotoliu rulant.

Haj Bhania a mai fost oaspete de onoare la Oradea in 2009 cand a asistat la ediția de atunci a TIBFR ‘Maria’ in calitate de observator al federației europene, IWBF Europe.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.