Unicaja Malaga a surclasat pe Iberostar Tenerife

Unicaja Malaga a spulberat pe Iberostar Tenerife, scor 88-67, într-un meci desfășurat în devans în Liga ACB. Partida face parte din programul etapei cu numărul 31 și a fost devansată deoarece echipe din Insulele Canare va găzdui la sfârșitul lunii aprilie Final Four-ul Basketball Champions League.

A fost un duel între câștigătoarea EuroCup și gazda Final Four-ului Basketball Champions League. Jocul a fost controlat de prima, lucru care vine să evidențieze că cel puțin la vârf există o diferență importantă între cele două competiții. Jocul a fost decis pe parcursul sferturilor 2 și 3, când s-a consemnat un parțial de 47-28.

Dejan Musli a totalizat 15 puncte, iar Jamas Smith și Nemanja Nedovic au adăugat câte 13 puncte pentru formația antrenată de Joan Plaza. În schimb, Ferran Bassas a avut 12 puncte, iar Nicolas Richotti a terminat cu 12 puncte pentru Tenerife.

Prin prisma acestui succes, Unicaja Malaga ajunge la 18-9 și urcă pe locul al 5-lea în clasamentul general. Victoria cu Tenerife garantează echipei din Malaga calificarea în playoff-ul Ligii ACB.

Iberostar Tenerife avea deja asigurată prezența în fazele eliminatorii ale campionatului spaniol. Echipa din Insulele Canare are 19-9 la general și se menține pe locul al 4-lea.

Foto: www.acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.