Ultimul meci al anului 2015 se joacă la București

Ultimul meci de baschet din Liga Națională pe anul 2015 se va desfășura marți (29.12), cu începere de la ora 17:15, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală. Este un duel între Steaua CSM EximBank București și SCM Universitatea Craiova.

Steaua are 8-2 la general și va juca pentru prima dată cu noile achiziții Nikola Malesevic şi Simas Galdikas. Este primul joc susținut de militari după 13 zile. În schimb, SCM U Craiova are 8-6 la general. Oltenii vin după eșecul din prelungiri, suferit la Târgu-Jiu, în urmă cu exact o săptămână.

Va fi cel de-al 4-lea duel în acest sezon între aceste echipe. Cele două jocuri de la Craiova au fost câștigate de Steaua, pentru ca meciul de la București să se încheie la egalitate. Acest lucru a fost posibil întrucât meciul încheiat la egalitate a contat pentru Cupa României, acolo unde se joacă în dublă manșă.

Accesul în sală va fi permis publicului după ce ISU a dat aviz pentru organizarea de evenimente în această locație. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Cu ocazia acestui meci Steaua Baschet va organiza un nou eveniment de tip Hall of Fame. Este vorba despre un moment în onoarea lui Constantin Herold, unul din emblematicii antrenori ai clubului Steaua, omul care a format CCA-ul de aur al secţiei de baschet, unde avea sub bagheta jucători precum Folbert, Nedef, Niculescu, Novacek sau Fodor. În sală vor fi prezenţi fiica şi nepotul marelui antrenor, notează pagina de facebook a militarilor.

Partida va fi transmisă în direct la DigiSport 2.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.