Ucraina și Georgia au anunțat loturile pentru EuroBasket 2017

Ucraina și Georgia au anunțat componența loturilor pentru EuroBasket 2017.

Lotul Georgiei – Michael Dixon, Giorgi Gamkrelidze, Anatoli Boisa, Zaza Pachulia, Giorgi Tsintsadze, Giorgi Shermadini, Duda Sanadze, Manuchar Markoishvili, Mikheil Berishvili, Tornike Shengelia, Goga Bitadze, Ilia Lonaridze. Antrenor este grecul Ilias Zouros.

Lotul Ucrainei – Denys Lukashov, Olexandr Mishula, Oleksandr Kolchenko, Oleksandr Lypovyy, Vladimir Koniev, Maxym Korniyenko, Ihor Zaytsev, Viacheslav Kravtsov, Artem Pustoviy, Maksym Pustozvonov, Vyachelsav Bobrov, Ruslan Otverchenko. Antrenor este Evgen Murzin.

Ucraina va juca, așadar, cu Pustozvonov (ex Pitești și Cluj) și Bobrov (ex Pitești), în Grupa B, la Tel-Aviv. Tot acolo evoluează și Ucraina. Celelalte componente ale grupei sunt Israel, Lituania, Italia și Germania. Primele patru se califică pentru optimile de finală.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.