U20. România suferă o nouă înfrângere în fața Poloniei

Naționala U20 masculin a României a suferit a doua înfrângere în fața selecționatei similare a Poloniei. Elevii lui Hristu Șapera au pierdut cu 43-63, pe sferturi 12-24, 14-16, 9-10, 8-13.

Mirel Dragoste a fost princiaplu marcator al României, cu 8 puncte. Dimitris Rasty și Vlad Cobzaru au reușit câte 7 puncte fiecare, iar Mario Lazăr, 6.

Statisitica echipei noastre poate fi vizualizată în imaginea de mai jos.

stats 3Echipa națională de tineret a pierdut primul joc de verificare în compania Poloniei cu scorul de 48-99.

România se pregătește pentru Campionatul European de la Sarajevo. Selecționata noastră a fost repartizată într-o grupă din care fac parte Estonia, Cipru, Portugalia, Bosnia-Herțegovina și Belgia. Primele două clasate avansează în semifinalele competiției. Primele trei clasate la încheierea turneului vor promova în primul eșalon baschetbalistic al Europei la nivel de tineret.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.