TF CN U18 masculin – Ziua 3: CSU Știința și Steaua CSM EximBank s-au calificat în semifinale

Știința București și Steaua CSM EximBank București au avansat în semifinalele Campionatului Național U18 masculin – ediția 2016/17. Ambele au câștigat jocurile contând pentru runda a 3-a din Grupa A la evenimentul găzduit de Sala Agronomia din capitală.

Steaua CSM EximBank a dispus de U-BT Cluj-Napoca, scor 65-63, în partida de deschidere a zilei a 3-a de la turneul final. Vlad Ionescu și Daniel Ioniță au marcat câte o liberă pentru a desprinde în câștigătoare formația militară.

Ioniță a contabilizat 19 puncte, 16 recuperări și 6 pase decisive. Alți trei jucători de la Steau aau atins sau depășit borna 10 la puncte marcate. În replică, Davis Chioreanu a reușit 21 puncte, 6 recuperări, 5 intercepții pentru ardeleni.

Ultimul meci al grupei a fost adjudecat de CSU Știința cu scorul de 93-44, asupra lui BC CSU Sibiu. Jocul nu a avut istoric, fiind tranșat din prima repriză de formația lui Ionuț Bâscoveanu. Scorul pe sferturi: 25-12, 24-4, 22-17, respectiv 21-11.

Ovidiu Gheorghina a totalizat 23 puncte, 10 recuperări pentru învingători. În replică, Victor Bogdan a reușit 13 puncte, 5 pase decisive și 4 intercepții pentru Sibiu.

Știința a câștigat grupa și va juca cu a 2-a clasată din cealaltă grupă pentru un loc în finala competiției. Steaua CSM EximBank s-a poziționat pe locul al 2-lea, iar CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca vor juca în turneul rezervat locurilor 5-8.

Este cert că în semifinale vor juca cele patru reprezentante ale capitalei întrucât ACS 4Sports Agronomia și CN Aurel Vlaicu au câștigat primele două meciuri disputate în cealaltă grupă. Aceste formații se duelează direct în ultimul meci din faza grupelor pentru stabilirea ordinii și implicit a duelurilor din penultimul act al campionatului.

Foto: Alina Cojocaru Photography (Facebook)

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On TF CN U18 masculin – Ziua 3: CSU Știința și Steaua CSM EximBank s-au calificat în semifinale

  • Am vazut ieri meciul direct intre cele 2 echipe, pe net s
    mi s -a psrut ca Stiinta joaca un altfel de baschet, mult mai aproape de ce se joaca afara : agresiv, rapid, cu determinare. Le- au si intrat este adevarat de la 3 pct dar s-au si aparat extraordinar. De multe ori stelistii, care nu sunt o echipa rea, nu reuseau sa gaseasca culuoarr nici de patrundere.
    Am vazut si 4 sports in meciul cu Constanta si nu m- impresionat. Un joc lent, batranesc cu un Fometescu cam blazat. Nu s- a vazut mana antrenorului sarb, din pacate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.