TF CN U16 masculin – Târgoviște vs Steaua CSM EximBank în finală

Duminică (14.05), la Sighetu Marmației, se vor disputa finala și meciul pentru medalia de bronz în cadrul Campionatului Național U16 masculin al României – ediția 2016/17. Confruntările se vor desfășura cu începere de la ora 10:00, la sala de sport a Liceului Frestier din localitate.

Meciul pentru medalia de aur se va desfășura între CSȘ Târgoviște și Steaua CSM EximBank București. Partida este programată să demareze cu începere de la ora 12:00. În deschidere se va desfășura confruntarea pentru medaliile de bronz, ce opune pe U-BT 1 Cluj-napoca și BC Slam București.

În semifinale, CSȘ Târgoviște a surclasat U-BT 1 Cluj-napoca cu scorul de 85-67, iar Steaua CSM EximBank a depășit pe BC Slam în confruntarea reprezentantelor capitalei. Rezultatul final a fost de 69-63.

După-amiaza zilei de sâmbătă (13.05) a programat jocurile de clasament. Iată rezultatele consemnate:

Locul 7-8, ACS 4Sports Agronomia vs U-BT Cluj-Napoca, scor 68-67
Locul 5-6, CSȘ 1 Sighetu Marmației vs Cuza Sport Brăila, scor 65-58

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.