CN U14 – Se cunosc echipele calificate pentru turneul final, direct din faza semifinală

Faza semifinală a Campionatului Național U14 masculin – ediția 2016/17 s-a încheiat. Se cunost cele șase echipe calificate direct la turneul final.

Penultima fază a campionatului s-a desfășurat sub formă de patru turnee, în cadrul cărora cele 16 echipe au fost repartizate în două grupe. În cadrul grupelor s-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare de câte două ori.

Echipele calificate pentru turneul final sunt:

Grupa I – LPS Bihorul Oradea, ACS Baller Otopeni, ACS 4Sports Agronomia București.
Grupa II – ACS Dan Dacian București, U-BT Cluj-Napoca, BC Slam București.

Turneul de baraj – ABC Laguna București, CSȘ Târgu Jiu, CSȘ Mediaș și o a 4-a echipă (Sevlar Ploiești sau CSȘ Nr. 1 Constanța).

O bună parte a acestor echipe, alcătuite din sportivi născuți în anul 2003, au participat la mai multe evenimente internaționale pe parcursul actualului sezon competițional.

Vom reveni cu informații complete referitor la componența turneului de baraj după obținerea rezultatelor finale. Două echipe de la turneul de baraj vor obține calificarea pentru turneul final.

Locul de desfășurare și perioada de disputare a turneului de baraj, respectiv a celui final vor fi anunțate ulterior.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.