U-BT Cluj-Napoca obține a 2-a victorie consecutivă în FIBA Europe Cup

U-BT Cluj-Napoca a învins BK Pardubice, scor 84-67, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din FIBA Europe Cup. Deținătoarea Cupei României a deschis anul 2017 cu o victorie importantă, care îi menține sau chiar sporește șansele de calificare în faza a 2-a din FIBA Europe Cup.

Partida a fost controlată de clujeni, aceștia desprinzându-se treptat, înaintea dezlănțuirii din secvența decisivă. Scorul pe sferturi confirmă acest lucru: 21-19, 22-19, 22-18, 19-11.

Aleks Rasic a totalizat 22 puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări, Ousmane Barro a adăugat 19 puncte, 13 recuperări, Max Pustozvonov a terminat cu 15 puncte, iar Filip Adamovic a bifat 13 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări pentru învingători.

Clujul a jucat și de această dată fără Vlad Moldoveanu. Acesta este în continuare accidentat la umăr.

Situația în clasamentul echipei ardelene la jumătatea fazei:

În etapa a 4-a, programată la mijlocul săptămânii viitoare, Clujul primește vizita lui Alba Fehervar. În tur, maghiarii s-au impus cu scorul de 92-83.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.