U BT se impune în ”derby-ul suferinței”

U BT Cluj Napoca a câștigat cu 94 – 60 (25-15, 25-12, 24-21, 20-12) partida cu CSM U Oradea, din cadrul etapei a 3-a a LNBM.

Eliminate din Cupa României, cu presiunea rezultatelor din sezoanele trecute apăsând pe un joc ce încă nu a început să se lege, cu jucători ce, în ultima perioadă, au făcut mai multe proceduri medicale decât tehnico-tactice, U BT și CSM U au transformat derby-ul Ardealului într-unul al suferinței. Clujenii au ieșit învingători, controlând jocul de la un capăt la celălalt.

Cu siguranță, Adrian Micinic, prezent în sală, va face analiza detaliată a partidei. La această oră vreau doar să aruncăm o privire asupra cifrelor.

Pentru început U BT a marcat în această seară 11 din 28 din spatele semicercului, adică 39%. Pe parcursul meciului procentajul a fost mai mare. Asta așa, că tot aminteam în articolul despre Mediaș-Craiova de faptul că Oradea permite adversarului să înscrie peste 40% dintre aruncările de la mare distanță încercate.

Revenind la cifrele jucătorilor, Hargrove a terminat meciul cu 20 puncte, 4 recuperări și 70% procentaj la aruncările de 2 puncte. Lalovic a marcat 18 puncte, 5/5 din interiorul semicercului, iar Mandache a avut 15 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Fundașul român a reușit 5/8 de la mare distanță. Baciu a terminat cu 12 puncte și 5 recuperări, în timp ce Silvășan a avut 8 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive.

Pentru Oradea, Pantic a terminat cu 11 puncte și 12 recuperări, Krapic a contribuit cu 14 puncte, Markovic cu 12, iar Dillon a avut 11 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

La Cluj a debutat Curtis Millage. Noul fundaș al lui ”U” a evoluat 26 minute, timp în care a reuși 9 puncte și 4 pase decisive.

Clujul a înscris 64% din interiorul semicercului, față de 46% ale Oradei. Clujenii au pierdut posesia de 8 ori, dar au avut și 8 intercepții, în timp ce gazdele au greșit de 14 ori și au interceptat doar 4 mingi.

După 3 etape, U BT are 2 victorii și o înfrângere. Bilanțul Oradei este de o victorie și 2 meciuri pierdute. etapa următoare ”U” se va deplasa la Craiova, iar Oradea la Sibiu, pentru a treia întâlnire din acest sezon competițional, dacă le socotim și pe cele din Cupa României.

Articole din aceeași categorie

4 comentarii On U BT se impune în ”derby-ul suferinței”

  • Cosmin, mult ne mai fierbe Adrian…. eu to intru si astept si el nimic 😀 Stiu ca ii din Oradea, stiu ca ar avea legaturi cu Oradea, dar mai stiu ca parerea lui este avizata si merita citita 😀 Apropo,de ce tot apar in bara din dreapta cum ca ar posta cineva comentarii dar comentariile nu se vad ca intri pe articol? Mersi!

    • Comentariile la care te referi sunt de tip pingback. Ele apar în secțiunea de comentarii a articolelor respective ca simple linkuri…

      Legat de Adrian, articolele de calitate iau timp. Reacția la cald am scris-o eu aseară…

      Legat de mine, Costin nu Cosmin 🙂

  • +1 pe lista de asteptare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.