Tyrese Rice nu mai este dorit la Barcelona

FC Barcelona l-a anunțat pe Tyrese Rice că nu figurează în planurile noului antrenor, Sito Alonso. Americanul care va reprezenta Muntenegru la EuroBasket 2017 are contract valabil pentru sezonul 2017/18 cu catalanii, a cărui valoare este în jurul a două milioane dolari.

În cazul în care cele două părți nu convin asupra rezilierii contractului, staff-ul tehnic al grupării blaugrana îl va trimite pe Rice la echipa a 2-a a clubului. Aceasta evoluează în LEB Gold, cel de-al 2-lea eșalon al Spaniei la baschet masculin.

Rămâne de văzut dacă cele două părți găsesc o formulă mulțumitoare pentru a semna clauza de reziliere a contractului. Barcelona a schimbat din temelii lotul de jucători, având în prezent doi jucători de poziția 1 (Thomas Heurtel și Phil Pressey), respectiv un al 3-lea care poate să evolueze la pozițiile 1-2 (Pau Ribas).

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.