Tyrese Rice aduce victoria pentru Barcelona în meciul cu Zaragoza

Tyrese Rice a marcat coșul victoriei pentru FC Barcelona în confruntarea cu Tecnyconta Zaragoza, în etapa 28 din sezonul regulat al Ligii ACB. Meciul se la Palau Blaugrana s-a încheiat cu scorul de 91-88.

Fundașul american al catalanilor a trimis mingea în coș pe finalul timpului de joc, cu o aruncare din spatele semicercului. El a consfințit victoria cu o reușită de la distanță împotriva unui apărător care s-a preocupat prea mult să-i blocheze culoarul de pătrundere.

Aleksandar Vezenkov a totalizat 21 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Rice și Stratos Perperoglou au adăugat câte 17 puncte fiecare, iar Petteri Koponen a terminat cu 11 puncte pentru învingători.

Stevan Jelovac a replicat cu 25 puncte, 4 recuperări, iar Tomas Bellas și Robin Benzing au avut câte 17 puncte fiecare pentru Zaragoza.

FC Barcelona are 18-8 la general după acest succes. Catlanii se mențin pe locul al 5-lea. În schimb, Zaragoza are 8-19 și ocupă penultima poziție în clasament.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.