Tyler Laser este noul fundaș al Sibiului

Tylr Laser este noul jucător al lui CSU Sibiu. Americanul se află la primul angajament în România.

Înalt de 1.88 metri, Laser este fundaș și sosește de la Trefl Sopot, alături de care a evoluat în sezonul 2016/17. El a bifat 18 prezențe în primul eșalon al Poloniei și a contributi cu medii de 6.2 puncte și 1.8 pase decisive în 14.3 minute pe partidă.

În vârstă de 29 ani, Tyler a mai jucat în Grecia, Bulgaria, Italia și Cipru. El a absolvit universitatea Eastern Illinois.

Sibiul a prelungit contractele lui Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste și Chris Cooper. De asemenea, l-a acontat pe Monyea Pratt.

Rămâne de văzut dacă aducerea lui Tyler Laser va conduce la despărțirea de Igor Mijajlovic. Cert este că Laser nu a fost principala opțiune la poziția 1 în Polonia.

De notat că CSU Sibiu i-a prelungit contractul antrenorului Dan Fleșeriu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.