Tyler Honeycutt ar putea rata primele meciuri din playoff-ul Euroligii

Tyler Honeycutt ar putea lipsi de la primele două meciuri ale seriei pe care Anadolu Efes Istanbul o va disputa în compania lui Olympiacos Pireu, în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2016/17. Americanul se confruntă cu probleme la genunchi.

În 30 meciuri disputate pe parcursul sezonului regulat, Honeycutt a avut medii de 9.0 puncte, 7.1 recuperări, 2.2 pase deciosive, 1.1 intercepții și 0.9 capace pe partidă pentru 13.6 la eficiență. El nu a lipsit de la niciun meci al lui Efes în actuala stagiune de Euroligă. De asemenea, jucătorul amintit a câștigat concursul de slam dunk la All Star Game-ul baschetului turcesc.

În vârstă de 27 ani, Honeycutt are 2.03 metri și evoluează pe poziția 3. El poate să se apere la poziții multiple, fiind ajutat de un fizic extraordinar, dar și de o calitate atletică pe măsură. În plus, americanul manifestă interes sporit în faza defensivă și reprezintă o permanentă amenținare pentru coșul advers, deoarece dispune atât de aruncare de semidistanță și distanță, dar în același timp își poate învinge adversarul pe pătrundere.

Playoff-ul Euroligii demarează pe 18 aprilie și va fi transmis în direct la DigiSport. Anadolu Efes va evolua la Pireu în primele două jocuri ale seriei cu Olympiacos.

Foto www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.