Turneul internațional la Târgoviște, cu participarea naționalelor U18 și U16 feminin

În perioada 21-23 iulie, la Târgoviște, se desfășoară un turneu internațional juvenil de pregătire. La acesta participă echipele naționale U18 și U16 feminin al României, alături de formațiile U18 ale Greciei și Israelului.

Potrivit frbaschet.ro, programul jocurilor este următorul:

Vineri, 21.07.2017
17:30 Romania U16 – Grecia U18
19:30 Romania U18 – Israel U18

Sâmbătă, 22.07.2017
17:30 Israel U18 – Romania U16
19:30 Grecia U18 – Romania U18

Duminică, 23.07.2017
17:30 Israel U18 – Grecia U18
19:30 Romania U18 – Romania U16

Componența celor două loturi ale României

U18 feminin
Jucătoare – Teodora Armanu, Sarah Dumitrescu, Teodora Manea, Andreea Fleser, Roberta Salatioan, Nicolett Orban, Irina Parau, Denisa Vati, Maria Ferariu, Helga Csurulya, Alexandra Ghita, Carla Popescu, Ana Maria Virjoghe si Diana Tanase.
Staff tehnic – Catalin Tanase, Larisa Toma, Monika Brosovszky-Boriga.

U16 feminin
Jucătoare – Adina Ciciovan, Stefania Catinean, Mara Martonos, Sonia Cazacu, Laura Vaida, Stefania Ionescu, Daria Rusu, Ana Maria Pop, Ana Glisici, Ilinca Paun, Claudia Sandu, Bianca Nan, Corina Chiriac, Oana Morar si Ruxandra Stegarus.
Staff tehnic – Madalin Piperea, Romela Cristea.

De notat că România U18 feminin va juca la Campionatul European Divizia B de la Dublin (Irlanda), între 4 și 13 august anul curent. În schimb, naționala U16 feminin participă la Campionatul European Divizia A de la Bourges (Franța), în aceeași perioadă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.