Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’ (TIBFR ‘Maria’) editia a XII-a, Oradea 02-04 septembrie 2016

A fost spectacol sambata, 03 septembrie, la Oradea, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii, un spectacol absolut superb oferit de echipele participante la editia din acest an a turneului ‘Maria’ si de catre majoretele Queens Dancing din Gherla.

Meciul transmis in direct de TVR Cluj si TVR 3 dintre echipele ASP Oradea si KKI Vrbas Banja Luka a fost un meci exploziv avand parte de un final nebun, cu rasturnari spectaculoase de scor si cu o atmosfera incendiara in teren. De asemenea a fost cel mai tensionat si dinamic meci din istoria transmisiunilor directe de la Oradea.

La finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 58-58, dupa ce bosniecii au reusit sa egaleze in ultimele secunde. Meciul a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a decide castigatoarea si anume echipa din Banja Luka cu scorul de 68-62.

Înregistrarea integrală a meciului poate fi urmărită AICI.

Editia a XII-a a fost castigata de echipa KKI Vrbas Banja Luka care a incheiat turneul cu doua victorii 61-38 cu Hoot Wheelers Karlsruhe si 68-62 cu ASP Oradea.

Impreuna cu echipa germana Hoot Wheelers Karlsruhe, care a sosit cu cateva zile inainte de startul turneului, am avut antrenamente zilnice si dezbateri pe tema ‘metode de antrenament’ si ‘schimb de experienta in organizarea si desfasurarea unui eveniment international’

Vineri, 02 septembrie, o parte a jucatorilor prezenti la turneul de baschet, au participat latraditionala tura de rafting in Defileul Crisului Repede.

Evenimentul de rafting pentru persoane cu dizabilitati este unic in Romania.

TIBFR ‘Maria’ este inclus in calendarul competitional pe anul 2016 al Federatiei europene de specialitate, IWBF Europe si sustinut de Federatia Romana de Baschet.

Producator si organizator al evenimentului: ASP Oradea.
Eveniment oferit de: FAN Courier.
Co-producator: TVR Cluj

ASP Oradea:
– echipa de baschet in fotoliu rulant, promotor al acestui sport si reprezentant al baschetului in fotoliu rulant din Romania la competitiile internationale.
– promotor al raftingului pentru persoane cu dizabilitati. Organizator al singurelor ture de rafting pentru persoane cu dizabilitati din Romania.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.