Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, editia a XIII-a (TIBFR ‘Maria’), Oradea 25 – 27 august 2017

Se desfasoara  sub deviza: ‘100% baschet’.

Producator si organizator al evenimentului: ASP Oradea.
Eveniment oferit de: FAN Courier.
Co-producator: TVR Cluj
Cu sprijinul: Hama Romania, Universitatea din Oradea, Bella Romania
Eveniment sustinut de: Federatia Romana de Baschet.
Sponsor tehnic: Andu

TIBFR ‘Maria’ este cel mai important eveniment de baschet adaptat din Romania.

Meciurile de la turneul de baschet in fotoliu rulant se vor disputa sambata, 26 august, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea incepand cu ora 10:00.

La startul competitiei se vor alinia echipele: Hot Wheelers Karlsruhe (Germania), For Heroes Cracovia (Polonia), KKI Vrbas Banja Luka (Bosnia Hertegovina) si ASP Oradea (Romania).

TVR Cluj va transmite in direct de la Oradea, sambata, 26 august, de la ora 12:30, partida ASP Oradea-Hot Wheelers Karlsruhe, pe canalele TVR Cluj si TVR 3.

Echipa germana HOOT WHEELERS KARLSRUHE, care va sosi la Oradea luni 21 august, va efectua cateva antrenamente deschise si dezbateri pe tema ‘metode de antrenament’ si ‘aspecte metodice ale pregatirii jucatorilor si echipelor de baschet in fotoliu rulant’.

Toate activitatile desfasurate tura de raftig si Turneul international de baschet adaptat sunt dedicate intelegerii, tolerantei si prieteniei Oradea, 25-27.08.2017.

[dreptul de a fi ascultat, de a fi vazut…dreptul de a fi EU pentru ca sunt ca tine]

 

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.