Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, editia a XII-a (TIBFR ‘Maria’), Oradea, 02-04 septembrie 2016

TIBFR ‘Maria’ ramane si in acest an o continuitate intre: cel mai important eveniment de baschet adaptat din Romania si nebunia dusa la extrem intr-un eveniment de rafting  unic pe plan national.

Turneul este inclus in calendarul competitional pe anul 2016 al Federatiei europene de specialitate, IWBF Europe si sustinut de Federatia Romana de Baschet.

Meciurile de la turneul de baschet in fotoliu rulant se vor disputa sambata, 03 septembrie, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea.

TVR Cluj va asigura transmisia in direct a unui meci din cadrul TIBFR ‘Maria’ pe care echipa gazda, ASP Oradea, il va sustine. Transmisia va fi asigurata pe canalele TVR Cluj si TVR 3.

afis

Una dintre participantele la turneu, echipa germana HOOT WHEELERS KARLSRUHE va sosi la Oradea luni 29 august, adica la inceputul saptamanii in care se va desfasura turneul international de baschet in fotoliu rulant TIBFR ‘Maria’.

Impreuna cu echipa germana Hoot Wheelers vom avea cateva actiuni sportive, sociale, dar si dezbateri pe tema ‘metode de antrenament’ si ‘schimb de experienta in organizarea si desfasurarea unui eveniment international’

Vineri, 02 septembrie, o parte a jucatorilor prezenti la turneul de baschet, impreuna cu 11 copii abandonati vor participa la traditionala tura de rafting in Defileul Crisului Repede.  Evenimentul de rafting pentru persoane cu dizabilitati este unic in Romania. Este al cincilea an cand ASP Oradea impreuna cu Master Adventure, Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Bihor si Administratia bazinala de apa Crisuri organizeaza aceasta inedita tura de rafting in fotoliu rulant.

Evenimentul se desfasoara  sub deviza: ‘100% baschet’.
Producator si organizator al evenimentului: ASP Oradea
Eveniment oferit de: FAN Courier
Co-producator: TVR Cluj
Cu sprijinul: Transgaz, Universitatii din Oradea

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.