Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, editia a XI-a, Oradea 28-30 august 2015

baschet

TIBFR „Maria” este cel mai important eveniment de baschet adaptat din Romania. Turneul este inclus in calendarul competitional pe anul 2015 al Federatiei europene de specialitate, IWBF Europe. El a ajuns la cea de-a 11-a ediție.

Meciurile de la turneul de baschet in fotoliu rulant se vor disputa sambata, 29 august 2015, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea.

TVR Cluj si TVR 3 transmit in direct de la Oradea un meci al echipei ASP Oradea!

Una dintre participantele la turneu, echipa germana HOT WHEELERS KARLSRUHE va sosi la Oradea la inceputul saptamanii in care se va desfasura turneul international de baschet in fotoliu rulant TIBFR ‘Maria’. Ei vor sustine cateva antrenamente in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea si o dezbatere pe tema: ‘noutati in practica jocului si antrenamentului modern’.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.