Turneul final 3×3 U18 FIBA Europe Cup – România pierde calificarea în sferturile de finală la coșaveraj

România a fost eliminată din faza grupelor la turneul final 3×3 U18 Europe Cup de la Debrecen, Ungaria. Tricolorii s-au clasat pe ultimul loc în faza grupelor, din cauza coșaverajului inferior.

Primul meci din Grupa B a opus România și Spania, ibericii impunându-se cu scorul de 19-13. A urmat confruntarea dintre Italia și Spania, adjudecată de „azzuri” cu 19-14.

În aceste condiții, tricolorii ar fi avut nevoie de o victorie la șase puncte diferență în confruntarea cu Italia. România a învins, dar a făcut-o cu scorul de 15-13.

Astfel, Italia a câștigat grupa, iar Spania s-a clasat pe locul al 2-lea, cu România clasându-se pe ultimul loc. Prin urmare, tricolorii au ratat calificarea în sferturile de finală.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Turneul final 3×3 U18 FIBA Europe Cup – România pierde calificarea în sferturile de finală la coșaveraj

  • Italia nu a trecut culmea de Spania ci pentru ca este mai valoroasa. Cu noi au lasat-o mai moale pentru ca îi așteaptă meciuri eliminatorii și știau ca își permit sa piarda la un anumit scor. Alte echipe și au upgradat lotul după calificări!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.