Turneul final U16 masculin demarează miercuri (25.05), la Cluj-Napoca

Miercuri (25.05), la Cluj-Napoca, demarează turneul final al Campionatului Național de cadeți (U16) masculin – ediția 2015/16. Evenimentul se va desfășurat în paralel, la Sala Horia Demian și Sala Polivalentă.

Competiția reunește cele mai bune opt echipe ale României la generația sportivilor născuți după data de 1 ianuarie 2000. Formațiile calificate au fost repartizate în două grupe de câte patru echipe fiecare.

Sistemul competițional prevede jocuri fiecare cu fiecare în faza grupelor. Primele două clasate în ambele serii se califică pentru semifinale, pentru ca ultimele două clasate să continue în turneul rezervat locurilor 5-8.

Configurația celor două grupe:

Grupa A – Aurel Vlaicu București, Spike București, Slam București, CSU Sibiu
Grupa B – Viitorul Cluj-Napoca, U Mobitelco 1 Cluj-Napoca, CSȘ Târgu-Jiu, Steaua CSM EximBank București

Jocurile se desfășoară zilnic cu începere de la ora 12:00. Programul complet al acestora poate fi consultat AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.