Turneul final al CN U16 masculin demarează miercuri (20.05)

Turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2014/15 se desfășoară în cursul acestei săptămâni, mai exact între 20 și 24 mai, la Sala Agronomia din capitală. Evenimentul reunește cele mai bune opt echipe ale sezonului la categoria tinerilor născuți în anul 1999 și mai tineri.

Cele opt echipe au fost repartizate în două grupe de câte patru. Primele două clasate avansează în semifinale, iar ultimele două continuă în turneul locurilor 5-8. Finala și meciul pentru locul 3 sunt programate pentru duminică (24.05).

Componența grupelor:

Grupa A – Dan Dacian București, Aurel Vlaicu București, ACS 4 Sports București și Phoenix LPS 1 Galați
Grupa B – CSȘ Bega Timișoara, Steaua CSM EximBank București, Athletic Constanța și CS Mureș

ACS 4 Sports și Steaua CSM pornesc cu prima șansă. Ambele sunt neînvinse în actuala ediție de campionat, având 32, respectiv 34 victorii din tot atâtea partide disputate de fiecare.

Toate meciurile de la turneul final U16 vor fi transmise în direct pe internet. Click AICI pentru a urmări meciurile (cu începere de la ora 12:00, amiază, în fiecare zi).

În aceeași perioadă, dar la Târgoviște, este programat turneul final al CN U16 feminin.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.