Turneul final CN U14 masculin demarează miercuri (17.05), la Oradea

Turneul final al Campionatului Național U14 masculin – ediția 2016/17 demarează miercuri (17.05), la Oradea. Evenimentul reunește cele mai bune opt echipe ale generației 2003.

Formațiile participante au fost repartizate în două grupe de câte patru formații fiecare. Componența acestora este următoarea:

Grupa A – LPS Bihorul Oradea (20-2 în actuala ediție de campionat), U-BT Cluj-Napoca (21-1), Laguna București (17-6, vine de la turneul de baraj), 4Sports Agronomia București (16-8)
Grupa B – CSȘ Târgu Jiu (18-7, vine din grupa valorică B), Dan Dacian București (23-1), Slam București (18-6), Baller Otopeni (19-5)

Principale favorite sunt Dan Dacian București, U-BT Cluj-Napoca și LPS Bihorul.

Se joacă în sistem fiecare cu fiecare în cadrul grupelor. Primele două clasate în ambele grupe avansează în semifinalele campionatului, iar ultimele două vor continua evenimentul în cadrul locurilor 5-8. Duminică (21.05) se dispută meciurile de clasament, pentru medalia de bronz și pentru determinarea campioanei României.

Partidele se vor desfășura la sala de sport a Colegiului Economic Partenie Cosma, sală ce va găzdui și meciuri de la Campionatul European U20 masculin – Divizia B din acest an. Două meciuri din ultima zi se vor disputa la Sala LPS Bihorul.

Evenimentul va fi transmis în direct prin intermediul unui canal YouTube. Vom reveni cu link către acesta.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.