Turneul final 3×3 U18 FIBA Europe Cup

În perioada 1-3 septembrie anul curent, la Debrecen, are loc turnul final al 3×3 U18 FIBA Europe Cup – ediția 2017. Evenimentul reunește 12 echipe la masculin și tot atâtea la feminin.

România este reprezentată în competiția masculină. Tricolorii s-au calificat în urmă cu aproximativ o lună prin intermediul turneului de la Riga. Compatrioții noștri au fost repartizați în Grupa B, alături de Italia și Spania.

Lotul României la acest eveniment este alcătuit din Ștefan Bîrloveanu, Victor Bogdan, Alexandru Coconea și Radu Petrescu. De notat că spre deosebire de turneul de calificare, Coconea a fost inclus în echipa României în detrimentul lui George Blaj Voinescu.

Potrivit sistemului competițional, primele două din grupă se califică pentru sferturile de finală, de unde se joaă în sistem direct eliminatoriu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.